Duit Belanja Sally

31 Mar 2011

Tersalah Rakam Aksi Sally

Ekceli kita baru ingat nak kongsi gelagat Sally yang terlalu risau akan anak-anak dia yang berada di halaman luar rumah. Tapi tak ingat pulak kita rakam pakai handphone, kita lupa nak landskapkan dia, last-last hasilnya jadi seperti di bawah ini...



Agak-agak patah tak leher korang dok teleng-teleng tengok aksi Sally dalam misi menyelamatkan anaknya (kononnya) dalam video tu tadi??

Apa?

Tak nampak satu hapa?

Haha... sah² yang tak nampak tu lagi dua minggu je... keh keh keh!!!
Joking joking yea.... :p

Btw video tu menunjukkan betapa sayangnya si Sally nie kat anak-anak dia yang kita kurung dalam sangkar di luar rumah. So Sally tu dalam misi nak menyelamatkan anak-anak dia, dia pujuk kita untuk bukak pintu sebab nak lepak luar rumah sambil perhatikan anak dia tu sekor-sekor.

Tapi kita suka tengok part dia 'berkomunikasi' dengan anaknya. Cuba korang perhatikan kalau korang perasan. Nampak prihatin sangat si Sally nie kat anak-anak dia. Alahai... tersangatlah comel! Huhu...

So, itulah kisah videonya.

Takpa takpa...

Next time kita rakam betul betul, ok? (^_^)


9 comments:

VFN said...

kesian leher aku!
haahahaa

habsahharun said...

kenapa anak dia tinggal kat luar?

a'ah...urat leher dah tersimpul :p

FAINOR MUFAKIRIN said...

As'salam..

Awak² di sini..
Boleh add fb baru FM tak.

Search Pencinta Janggut.
Sebab fb lama FM, dah kena godam.
Hilang terus. Ghaib..

Saya tak boleh add ramai² sebab fb secure. Account baru x blh add. Risau fake profiles and spam..

-FM-

Juz Call Me Sharz said...

comelnye die... =D

Miss Ieza said...

@vin : meh sini aku urut! haha...

@habsahharun : psl sangkar depa suma kat luar. kat balkoni. cuma Sally je kekadang dok dlm uma.

@fm : ok berita fhm. hehe...

@JCMS : adeh, nape puji? tgk dah kembang kempis idong Sally nie haa... keh keh keh!!!

saya said...

hehehe..sally bucuk so cute!!! hugs & kisses for her..

bofoyengfeng said...

kenapa kao menyeksa tengkuk ku... nasib baik gua guna trik ni: ctrl+alt+arrow ke kanan... amacam?

meowwmania said...

alahai kesian pulak tgk si sally tu, nape tak bg dia duduk dgn anak-anaknya ekk..

Miss Ieza said...

@saya : done! hehe...
@kemat : perghhh.. tips yg sungguh berguna! arigato gozaimashu... :)
@meowwmania : memalam Sally mmg tido ngan anak-anak dia... yg nie saja je nak tgk reaksi dia... ternyata Sally nie mmg syg sgt kat anak dia.. tu yg pening sket nie... ayah suruh bg anak dia kat org... huhuu... diluah mati mak, ditelan mati bapak... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!