Duit Belanja Sally

25 Mar 2011

Sally si Kucing Comel Tonton Youtube!

Tadi masa tengah kemas-kemaskan skrin pc, tetiba terjumpa satu video Sally masa dia berumur lingkungan 4-5 bulan. Kita hampir lupa yang kita pernah rakam aksi dia tonton kartun animasi Bambi kat youtube.

Cuba korang tengok aksi Sally.
Main sentuh-sentuh skrin pc pulak dah.

Ish ish ish!!


video


Amacam?
Comel ke tak Sally kita nie?
Comel laa sikit dari korang, kan kan kan??
Hehehe...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!