Duit Belanja Sally

30 Mar 2011

Jackie Chan Pass Away???




Memula dapat mesej daripada adik tentang berita nie.
Pastu balik rumah, terus tanya encik google...
Surfing je internet, memacam cerita tentang hero Hong Kong nie...

Ada yang kata masih dirawat di LA laa...
Ada yang kata fake news sempena April Fool laa...
Ada yang kata tu semua rumourslaa.. walhal Jackie still alive dan masih dalam rawatan.

So kita tak tahu mana satu betul.
Tapi selagi tak keluar berita kat tv, so kita rasa berita nie tak betul laa kot...

Huhu...



2 comments:

man said...

kalu dia dah takdop tak daha citer best2 dari dia

Miss Ieza said...

huhu tahu takpe.. last layan muvi dia last year.. the spy next door tuh.. mmg syok abih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!