Duit Belanja Sally

9 Mar 2011

anak kucing tomei tomei dah buka mata... =)

Assalamu'alaikum...
Meoww meoww meoww buat semua meowwmania dan jugak meowwtakmania... hahaha...


Kalo korang masih ingat, kita dah janji hari tu untuk paparkan anak-anak kucing kita yakni anak si Sally a.k.a kucing comel kita tu yang dah buka mata...

So kat bawah nie ialah gambar-gambar anak-anak kucing yang comel-comel itu...

Sangat-sangat tomei sebab ibunya si Sally memang tomei... hahaha...

So, jom tengok!

Yiiihaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!









Apa macam? Sangat comel kan? Kalo tak comel maknanya korang jeles dengan kecomelan mereka ini... hahahaa... :p

2 comments:

SO-ONE kpop said...

salam ,
sy nk tanye..
ank kucing sy maseh tak bukak mate..
besar ank kucing uh mcm dlm gmba tu la..
kucing sy bute ker ? :'(

Miss Ieza said...

anak kucing nie tak tentu sgt tempoh dia bukak mata...
ada cepat ada lambat..
tp yg normal... 2 mggu selepas kelahiran...
paling lambat pon rasanya sebulan...

anak kucing adik dah brape minggu umurnya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!