Duit Belanja Sally

19 May 2011

Tiba-tiba...

Apa yang korang paham dengan perkataan tiba-tiba?

Adakah 'sesuatu' pernah terjadi dengan korang secara tiba-tiba?

Atau apakah korang pernah tiba-tiba tersuka atau terminat dengan minah cun atau mamat jambu di luar sana?

Mungkin jugak tiba-tiba saja korang rasa nak terkentut tapi tak jadi pasal malu ada awek bajet cun @ pakwe kontrol macho kat sebelah korang... keh keh keh!!!

Tak pun korang pelik, apsal tiba-tiba ajerk bf/gf lama korang mintak rujuk balik. Aiseh!


Aaa... Lantaklah apa nak jadi dengan tiba-tiba tu....

 
Apa yang pasti, tiba-tiba kita teringin nak dengar lagu nie...
Lagu kenangan kita dengan sum1 dolu-dolu...
Hak hak hak... :p

Fikiran tengah celaru... so bantai jelaa.... Hohohoo!!!

 












11 comments:

ery D cat said...

alamak!tetiba jer ery terkomen hihihi...tiba-tiba...:D

Rosmawati Yusof said...

Tetiba-tiba..oh, tidak..mmg nak tulis kat sini..

my.mastura said...

tiba2 lak nk tny..apa jadik ngn org tu dulu eh? mcm hilang jejak plak aku ni...hahahah

LindaRahim said...

tiba-tiba je gambar folower sy ilang semalam...alhamdulillah, hari ni dah ada balik...

habsahharun said...

tiba-tiba saya suka lak lagu peterpan tu..:p

meowwmania said...

tiba-tiba sy teringatkan ayah awak, sudah sihat kah beliau?

bofoyengfeng said...

ho ho hoooo....

Miss Ieza said...

@ery : tetiba je ek? :p

@Rosmawati : hahaha...

@mas : org dulu? ade je lg.. :p

@linda : huhu.. nasib baik... :)

@habsah : suke ek? i pon suke...

@meowwmania : alhamdulillah, semakin ok dr sebelum nie.. :)

@kemat : hik hik hik.. :p

NormaLiza Mah said...

terima kasih tinggalkan comment..
saya dh klik nggng.. hehehe...
semoga dpt menabung...
SaLam...

Miss Ieza said...

@norma : yeke? TYVM. done! :)

FAINOR MUFAKIRIN said...

Tiba² - Macam terkejut.. Dan² aje lah.. Hihi.. :)=

- FM -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!