Duit Belanja Sally

14 May 2011

Mana Pigi???

Awal malam tadi, bukak blogger, katanya tengah naik taraf. Baru cadang nak hapdet blog. Aiseh!

Takpe. Paham. Kita cuma penumpang di antara jutaan penumpang tegar di blogger nie...
Hahaha...

Btw mana tajuk entry Master Chef kita?
Masih recover ke? Atau dah hilang ditelan tsunami?

Mana pigi???

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? PitaPata Cat tickers

2 comments:

ery D cat said...

tu ar kan semalam hnya leh tgk je nak bt apa2 pun xleh xpela...sabar..ery entry ader tp comment ilang...tp kat forum blogger mmg ramai yg tulis bgtau entry diorg pun ilang..:(

Miss Ieza said...

tuh la pasal.. entry Wajib Tonton yg Master Chef tu dah lesap. tak tahu pi mana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!