Duit Belanja Sally

24 May 2011

Penat!

Keluar rumah pukul 8.00 pagi, sampai rumah pukul 2.00 pagi.

Hala tujuan : Putrajaya - Pasar Seni - Jalan TAR - Melaka

Status : Driver sepenuh masa.

Sekarang dah pukul 2.33 pagi.

Masa untuk caj bateri yang dah lemah.


ZzZZZZzzZZzzzzzzZzzZZZzzzz


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? PitaPata Cat tickers

5 comments:

UniMeOw said...

alolo ciannn....
ajak meow2 bum2 skali..hehe

UniMeOw said...
This comment has been removed by the author.
meowwmania said...

kesian dia

hati2 yer :)

bofoyengfeng said...

lu keje drebar teksi ker sekarang ni derr?

Miss Ieza said...

@uni : meoww meoww dah takde... org jaga sementara.. huhu..

@meowwmania : huhuhu.. cian kan? btw pg nie dah ok.. sihat dan kuat. hahaha...

@kemat : driver teksi best gak, dpt bayaran, tp aku slalu driver percuma je.. seikhlas hati... wat amal jariah bebanyak sbg bekalan... keh keh keh... aku kan driver kepercayaan mak aku.. adik kakak mak tak berapa picaya... bangga jap nih... hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!