Duit Belanja Sally

25 May 2011

anak mama dah majuk!















Alala... janganlah majuk sayang...
Dah tak comel dah muka Sally taw...
Sally ingat Sally je rindu mama?
Mama lagi rindu kat Sally taw...
Tiap malam mama ingat Sally...
Dah dah... tak mau majuk majuk lagi yer...
Minggu depan mama datang k.
Sayang Sally. Mwaaahhh!!!


8 comments:

ery D cat said...

hihihi..xjelita dah muka sally majuk tuh..haha...cpt2la amek yer..majuk tu muncung jer..:D

GtHans said...

elele..majuk pulak dia..;)

meowwmania said...

ala Sally jgn majuk ekk...

cian kat mama kamu tu, mama byk urusan

sama-sama kita doakan smoga semuanya berjalan lancar ;)

Miss Ieza said...

@ery : huhu.. mmg tak sabo dah nie..

@Gt : majuk manja. haha..

@mm : yup. doakan sume ok pasni.. :)

Rosmawati Yusof said...

Alah Sally, jgnlah majuk nanti gugur micai tu.., he, he

Miss Ieza said...

gugur misai takpe, jgn gugur air mata sudah!
hahhaa...

Fathiah Hamim said...

comeeeeelllll. tamo la majukkk. meh sini datang kat fa. kawan dengan my kittiesss

Miss Ieza said...

haha.. jom jom...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!