Duit Belanja Sally

13 Apr 2011

Kisah Sally dan Anak-anak Dia...

Macam-macam hal telah terjadi sepanjang minggu pertama dan kedua April 2011...

Dan, kita jugak ada cerita tentang kucing-kucing kesayangan kita nie...
Tapi buat masa nie... kita just nak kasi intro je....
Cerita penuh nantik kita update.

Intronya.. huhu... kita sedih nak cerita...
Tapi  dalam masa yang sama kita jugak  gembira nak cerita...

Hmmm... agak-agak korang apa yang kita nak cerita yek? (",)


Takpe takpe....Korang tunggulaa yek?
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
...........
............
.............
..............
...............
................
.................
..................
...................
..
..
..
..
..
..

Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................!


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? PitaPata Cat tickers

5 comments:

GtHans said...

baik saya tunggu! hik2

Rosmawati Yusof said...

Sally..? itu bekas ex-girlfriend Ramadhan... he, he. gurau jer. Ok, akak tunggu ceritanya, ok...

meowwmania said...

ok i wait for uuuu....

NormaLiza Mah said...

saya minat kucing juga....
boleh lah nanti say abuat entry kucing saya...
tapi kucing tempatan.... bukan parsi or else....

Miss Ieza said...

@GtHans : TQ!

@Rosmawati Yusof : owh, Sally pernah bercouple dgn abg madan ke? hahaha.. kantoi... kui kui kui...

@meowwmania : TQ!

@NormaLiza Mah : alahai, kucing tempatan cumel² per... mcm Sally.. hehe...
btw ur name mcm kakak saya... igtkan kakak saya buat blog baru td..
he he he....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!