Duit Belanja Sally

17 Apr 2011

Kisah Sally dan Anak-anak Dia... (Bahagian 2 & 3)

Nie ada lagi aksi-aksi si bebudak nakal dok memain je kejenyer...
Si Sally cengkonon berlagak jadi seorang seekor ibu mithali, diam je peratikan aksi anak-anak dia yg tengah belajar nak jadi kucing-kucing terhebat area PJ nie...

Almaklumlah, Sally kan pemegang rekod Ratu Cantik area sini 3x berturut-turut!
Nape? Tak caya? Dengki aaa tuh! Wekk! :p

Haa... layankan aje yek?
Keh keh keh...






p/s : saja biarkan entry nie lelama sikit, bagi korang layan video anak-anak bulus nie dulu... :p

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? PitaPata Cat tickers

7 comments:

habsahharun said...

amboi tinggi betul dia panjat...
comel memasing...

Miss Ieza said...

itulaa psl.. jenuh nak ngambik.. tp dok panjat jugak.. hmmm... bio ler....

GtHans said...

ehehe..geram kan tgk dorg main..

Rosmawati Yusof said...

Hi, Celly... happy n ceria tul, anak2 Celly ni... main jer, yer...

Miss Ieza said...

@ GtHans : mmg geram taw!
@ Rosmawati Yusof : kanak kanak riang ria.. hahaha...

FAINOR MUFAKIRIN said...

Comel ! Tomel ! Shumel ! Nak popok !!! :)=

Miss Ieza said...

FM : ari2 popok sally... hahhaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!