Duit Belanja Sally

15 Apr 2011

Kisah Sally dan Anak-anak Dia... (Bahagian 1)

Korang korang...

Last entry kita janji nak cerita pasal Sally dan anak-anak dia, kan??

Jangan risau, kita akan cerita punya.... Kita tak lupa...

Tapi sebelum kita cerita, apa kata korang layan dulu video klip kat bawah nie...

Ini bukan video klip lagu Dua Tiga Kucing Berlari ok?
Video klip lagu tu tak besh...
Pasal video klip kat bawah nie lagi besh...

Layannnnnnnnnn.... zashhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
(Eh, dah macam Melodi ler pulok! Kuikuikui...)Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? PitaPata Cat tickers

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!