Duit Belanja Sally

6 Nov 2011

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Kepada semua yang mengenali saya dan Sally, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha 1432. Moga para jemaah haji sekalian bakal memegang title Haji dan Hajah yang mabrur, insyaAllah!

Dan semoga kita semua mendapat keberkatan dan ketenangan hasil daripada penyucian harta kita dalam menginfakkan sebahagian daripadanya untuk ibadah korban, amin!

Bagi pihak Sally bucuk, Sally kata malam nie dia nak berehat puas-puas sebab tadi penat layan sedara berhari raya di rumah tuannya.

Inilah muka penat Sally...

uhuk! uhuk!
Dan sempena kegilaan saya terhadap lagu-lagu  Detective Conan dan OST Korea sejak tahun lalu (2010), silakan layan lagu ini... (korang tak minat pun, Sally kata WAJIB kena layan gak!)
Annyeonghi gyeseyo!!!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!