Duit Belanja Sally

20 Jan 2011

Yesszaa!!! Akhirnya . . . . .Salam meoww meoww buat semua... :)Haha... macam tak percaya je si Tuan Sally ni dah pandai ada blog.
Korang terkejut ke? Kalau korang terkejut, si Tuan Sally ni lagilah terkujat!
Hahaha...Btw, nak tahu kenapa tetiba timbul niat aku nak berblog?Sejak aku tengok cerita Cinta Sempurna.Yela yela... Aku tahu drama tu dah lama.Tapi tadi kan aku just bagi tahu sejak bila aku ada keinginan untuk tulis blog.Dan itulah jawapannya.Sejak aku tengok drama bersiri Cinta Sempurna yang ada pelakon kesukaan aku tu, Ashraf Muslim yang memegang watak sebagai Ustaz Nazir, sejak tu aku memang teringin nak menaip kat blog sendiri.FYI, sebelum ni aku pernah ada blog, tapi langsung tak aktif.
Just ada 1 entry. Punyalah teruk! So dengan yakinnya aku nak beritahu yang aku telah menutup blog itu.Dan sekarang, aku akan cuba untuk aktifkan diriku ini dengan berblog.
Dan sementara tunggu website sebenar aku siap, aku tumpang kat blogger ni dulu.Haha... macam best je aku ni... walhal hampeh! Keh keh keh!!!Oklah guys.
Aku gtg ni.
So cukuplah 1st entry aku buat kali ni.Wassalam.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!