Duit Belanja Sally

29 Sep 2012

My Biodata... ;-)






  • Nama : Sally @ Sally the Third
  • Umur : 2 tahun kot... (tuan saya tak ingat umur saya berapa... saya lagilah tak tahu...huhuhu...)
  • Berat sehingga hari ini (29 September 2012) : 4.5 kg
  • Hobi : Cakar tikar, gigit kotak, kejar bola, masuk dalam plastik & kotak  (ngeh ngeh!!!)
  • Alahan : Tak tahan sejuk (sebab senang kena selsema)
  • Status : Anak Dara Sunti... He he he...


~ieza~ blog suka-suka

5 comments:

ery D cat said...

salam...akhirnya kembali berblog...hehehe..ni yg baru tu yer..:)

Sharz said...

hello sally!! =)

meowwmania said...

hye Sally! awak comel lah :)

Miss Ieza said...

sally yg kaki kena langgar tulaa.. yg saya rawat dulu... skrg dah tinggal tiga kaki... sedih tgk dia jalan... tapi aktifnya bukan main lagi... berlari tak ingat dunia... syok layan keletah dia....

Chika said...

hello sally... selamat berkenala..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!