Duit Belanja Sally

10 Jan 2012

Tahniah Anwar & Penyokong!

Tengah hari tadi, lalu depan Mahkamah Kuala Lumpur, aku hairan, kenapalah ada banyak trak FRU kat tepi jalan. Tak lama kemudian baru aku teringat, alamak, hari ni kan keputusan pertuduhan liwat DSAI diumumkan.

Hallamak, amacam aku bleh terlupa nih?
Mementanglah lately nih dok bz layan bab tourism, jadi hampeh je otak nih bila teringat bab politik.

Takpalah. Keputusan dah keluar.
Semoga kebenaran mendapat tempat yang sepatutnya dan kebatilan takkan menang selamanya!

~ieza~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perhatian!

***Kepada korang-korang yang dah follow blog kita, kita ucapkan jutaan terima kasih dan sebagai membalas budi, sila tinggalkan alamat URL blog korang di Kotak Cakaran untuk kita follow balik. TQ!
***Semua kandungan blog ini adalah milik blogger sepenuhnya dan semua idea dan penulisan terilham dengan spontan dan boleh jadi ianya muktamad atau boleh jadi ianya boleh berubah. Harap maklum!

Tentang Blogger

Ieza Hafizah cuma seorang manusia biasa macam korang jugak. Sebelum ini bekerja sebagai Pereka Grafik (percetakan) serta QC cum Admin dalam bidang percetakan, tetapi sebelum tu pernah menyandang jawatan sebagai Plate Maker untuk seketika. Namun disebabkan bakat dan minatnya telah terarah untuk menjadi seorang peniaga, kini Ieza Hafizah bekerja sepenuh masa untuk perniagaan kecil-kecilan milik keluarga. Cita-citanya moga satu hari nanti, beliau dapat membuka sebuah perniagaan miliknya sendiri, seterusnya merealisasikan impiannya untuk meramaikan lagi usahawan Melayu Islam di Malaysia ini, insyaAllah!